De Kroegenquizz !!

De kop is er weer af !!! Het nieuwe quizseizoen is van start gegaan en heerlijk om alle quizzers weer te zien. Alles kwam weer voorbij deze quiz, logo's, vragen over het nieuws in de zomerperiode, sport, eten en drinken en natuurlijk ook weer de muziekronde. Deze was deze keer instrumentaal en dat was moeilijker dan gedacht. Maar uiteindelijk vlogen de 8 rondes voorbij en kwamen we tot deze top 3 : Op de 3e plek, met 50,5 punt, de Brigadiers. Een 2e plek, met 63 punten, de Flierefluiters en een 1e plek, met 65 punten, voor het paard van Parijs !

Maar wat kan je allemaal verwachten, tijdens een quizavond. De quiz bestaat uit 8 rondes, iedere ronde heeft zijn eigen thema en dat kan van alles en nog wat zijn.......denk aan sport, films, algemeen, geschiedenis, aardrijkskunde, stripfiguren, enz. enz. Tussen de rondes door houden we een waar/niet waar ronde en hiermee kun je weer extra punten verdien voor je team. De 8e ronde is altijd een muziekronde en hierbij is het aanbod ook zeer divers, met recht van oude klassiekers, het nederlandse lied, top 40, noem maar op ! De quiz start om 21.00 uur en eindigt zo rond 24.00 uur

De quizdatums zijn : Zaterdag 23 september, zaterdag 14 oktober, zaterdag 4 november, zaterdag 18 november, zaterdag 9 december en de eindejaarsquiz is op zaterdag 30 december !!